kuva minusta: sinikkafoto


Moi!

Kiva kun saavuit sivuilleni!

Minusta tuntuu, että haaveilet hetkien ikuistamisesta kauniiksi kuviksi, Oikein!

Minä äitinä tiedän, että vuodet vierivät kauhean nopeasti. Valokuvien myötä voi palata niihin vuosiin, jotka kiitävät ohi niin äkkiä.

Kameran ja ihana photographyn takana olen minä, Jenni, kolmen lapsen äiti ja yhden miehen vaimo Kajaanista.
Valokuvaaminen muuttui kivasta harrastuksesta rakkaaksi toiminimeksi ihana photographyksi tammikuussa 2018. 
Miksikö ihana photography nimi? No tietenkin siksi, koska kuvaan kaikkea ihanaa!

Olen iloinen, rempseä, ja helposti lähestyttävä . Olen tehnyt yli kymmenen vuotta mallintöitä, joten osaan ohjata sinua antamaan parastasi kameran edessä.

Olen toiminut myös Kainuun Keskussairaalan vauvakuvaajana, mutta nyt virusajan vierailurajoitteiden vuoksi tämä palvelu on tauolla. Vauvakuvaus on minulle todella rakasta, nuo pienet ihmisenalut kaikkine pienine yksityiskohtineen. Arvostan vauvantahtisuutta ja toimin kuvaajana niin, että sekä sinulla - että pienokaisillasi on mahdollisimman mukavaa ja turvallista olla kanssani. Olen osallistunut myös Vauvantain ja Kainuun Kätilöyhdistyksen järjestämään doulakoulutukseen. Olen opiskellut myös kukkasidontaa, josta keksin ydistää myös kukat ja valokuvauksen. Valokuvaan ihana floral art taidekukkakuvia. Valmistamme valokuvista ystäväyritykseni Olen Loistavan kanssa kauniita ajattomia puuvanerikoruja. Minä kuvaan kukat ja Olen Loistavalla  Anni ja Johannes valmistavat ne koruiksi.

Minulla on käytössäni vaalea studiotila Kajaanissa keskustassa.
Toivon, että studiolle tullessanne, teille tulisi sellainen rento fiils, ikäänkuin tulisitte kylään ja kahville.

Olen äärimmäisen lapsi- ja eläinrakas, ja haluan, että kuvaus on lapselle mukava leikin ja laulun täyteinen kokemus.
Toivon, että kuvaus on myös sinulle itsetuntoa kohottava ja mukava hetki kanssani.

Valokuvauksen ja perheeni lisäksi rakastan suklaata, kukkia, halaamista, hölkkäämistä, aurinkoa ja saunomista. Rakastan elämän pieniä suuria iloja, ja haluaisin tallettaa myös sinulle niitä iloja, ikuisiksi muistoiksi, kauniiksi valokuviksi.

Aika kuluu niin nopeaan, ota yhteyttä, niin talletetaan tämä hetki. 

Nähdään!
-Jenni / ihana photography

Asiakaskokemuksia

Mitä ihanimmat kuvat saimme muistoiksi poikavauvamme sekä hänen sisosiskonsa yhteiskuvauksesta paltaniemellä heinäkuun helteissä ❤ kiitos paljon! ❤ jatkossakin tulee meidän lapset sinun kuvattavaksesi ehdottomasti! ❤ aivan oikeanlainen persoona olet tähän hommaan ja sinulla on lämmin sekä sydämellinen ote kuvaukseen .

Ilmeisesti kuvat olivat täydellisesti onnistuneita, koska kyyneleet nousi silmiin niitä katsellessa. Kiitos Jenni!  ❤

Olet mahtava valokuvaaja: koko persoonallasi läsnä ja valokuvat todella ammattimaista jälkeä. Sinua voi suositella todella lämpimästi kuvaajana. Kiitos aivan ihanista perhekuvista ja yksivuotiskuvista sekä vielä viimeisimmäksi joulukuvista!  ❤


Aivan ihanasti työskentelet lasten kanssa, kuvat on ihania ja saat villimmänkin yksilön kuvista oikein ihania.  ❤


Olet lempeä ja huomioit lapsia hyvin ja aidosti!

Aivan ihanat kuvat! Suurkiitos sinulle.
Kuvauspäivästä jäi hyvä mieli ja pitkäksi aikaa juteltavaa lasten kanssa. Oli mahtava seurata tapaasi kuvata lapsia. Sinuun otamme varmasti yhteyttä seuraavankin kerran kun kuville tulee tarvetta. : )

Sait ikuistettua meidänkin pienokaisen heti parin päivän ikuisena KAKS:n osastolla <3 ja perhekuvasta tuli aivan upea vaikka äiti tuli kuvaukseen vielä hieman kipeänä ja sairaalavaatteet päällä, sait ikuistettua sen rakkauden ja onnellisuuden kuvaan aivan mielettömän hyvin. ❤

Puhuimmekin jo heti kuvausten jälkeen, että huomaa että olet kuvannut paljon lapsia ja vauvoja. Ihanasti otit kaikki huomioon, eikä kummallakaan tullut missään vaiheessa "vaivaantunut" olo, vaikka kummallakaan ei ollut mitään kokemusta kuvattavana olemisesta. Kaikin puolin miellyttävä kokemus :-) Kiitos paljon!